Anela Ignjatovi, poznatija kao Breskvica, okuae sreu na predstojeem festivalu „Pesma za Evroviziju“, te je sada dala svoj sud o prethodnim predstavnicima nae zemlje na najveem muzikom dogaaju u Evropi.

Pevaica Anela Ignjatovi Breskvicasudei po broju pregleda na jutjubu, vai za jednog od favorita ovogodinjeg takmienja „Pesma za Evroviziju“.

Foto: E-Stock

Anela je tokom jednog intervjua govorila o dosadanjimpredstavnicima nae zemlje na „Evroviziji“, a najpre je govorila o prologodinjem izvoau, Luki Ivanoviu, poznatijem kaoLuk Blek:

Foto: Informer

-Naravno da sam prole godine navijala za nau zemlju, ali ne mogu da kaem da ta pesma predstavlja nau zemlju, jer kada uje tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija – rekla je Breskvica, a potom se osvrnula i na Konstraktu koja je 2022. godine zauzela visoko peto mesto na ovom prestinom takmienju:

Foto: Masha Bandjur

– Konstrakta je imala neku foru. Ula je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao „Umetnica mora biti zdrava“- istakla je Anela za „Zed TV“, pa dodala:

-To je dobro, razume, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom miljenju, nije pesma koja predstavlja nau zemlju- zakljuila jeBreskvica.

sledea vest

Originalni tekst