Anđelo Ranković nije u dobrim odnosima sa ocem Slavišom Milašem, a pre nekoliko godina govorio je o odnosu sa sinom i bivšom suprugom.

Anđelo Ranković bio je učesnik rijalitija „Elita“, a na kraju ove sezone zauzeo je visoko treće mesto.

Kao i svake godine, tokom njegovog boravka pred kamerama televizije Pink dosta se govorilo o njegovoj porodičnoj situaciji. Uglavnom su u prvom planu bili majka i ujak, dok se pričalo da sa ocem, čije prezime ne nosi, nije u dobrim odnosima.

Anđelov otac je Slaviša Milaš, a o odnosu sa sinom pričao je samo jednom i to pre šest godina.

Foto: Printscreen/You Tube/muzika1

 

Što se tiče prezimena i izjava da me se Anđelo odrekao, to nije tačno. Mnogo ljudi se razvode, ali ne menjaju deci prezimena. Prava istina je da sam ja njima okrenuo leđa. Zadnji put smo se videli kada je Anđelo imao nekih 17 godina i na poziv njega i njegove mame sam došao kod njih u stan da rešimo neki problem koji je Anđelo imao, ali o tome ne želim da pričam. Ispred njihovog stana mi je njegova majka saopštila da su mu promenili prezime, što mi je pokidalo srce. Ako se Anđelo odrekao mog prezimena, nije morao da se odrekne u familiji svoje braće i sestara i druge bake, moje majke, koju nije video 22 godine – rekao je Anđelov otac i dodao:

Foto: Printscreen/You Tube/muzika1

 

Pisalo se i da sam ja skromnih primanja i da me Anđelova porodica zato nije prihvatila, da sam ga po rođenju priznao i dao mu svoje prezime i da ga od njegovog rođenja više nisam viđao. To nije istina. Radio sam na pumpi i odlično sam zarađivao, a dokaz koliko sam voleo mog Anđela je moja odluka da dam otkaz u tada najmoćnijoj firmi i da odem u Južnu Afriku i budem pored njega, kada je njegova majka odlučila da ode kod njenog brata Peđe i da tamo žive. Bio sam tamo sedam meseci i onda smo se Ljiljana i ja razišli. Nisam kasnije živeo sa njim, a oni kada su se vratili u Srbiju, na poziv njegove majke ili njega, uvek sam bio za njih, šta god da je zatrebalo. Jedan od najvećih krivaca za to što smo se razišli Ljiljana i ja je njen brat, a Anđelov ujak, Peđa, koji je tada imao puno uticaja na sestru, kao što i sada ima uticaja na Anđela. Peđi bi bilo pametnjie da gleda svoj, a ne tuđe živote, da uništava drugim osobama sreću. Nije mi jasno odakle mu pravo da vređa i omalovažava ljude koje ni ne poznaje – rekao je Slaviša u intervjuu za Pink.rs tada.

Foto: Tanja Andric

 

Inače, Slaviša Milaš u mladosti se pojavio u spotu Zlate Petrović za pesmu „Jedva čekam da nedelja dođe“, gde je glumio sebe, odnosno momka koji radi na benzinskoj pumpi, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Slavlje u porodičnom domu Ane Sević! Čestitke se nižu, pevačica podelila lepe vesti sa fanovima (FOTO)

sledeća vest

Hronika

U Budvi brutalno pretučen tinejdžer iz Srbije! Nasilnik ga tukao drškom pištolja, zadobio užasne povrede Masovna tuča navijača na Konjarniku, sevale pesnice, a i palice! Automobilom se zaleteo u ljude, isplivao snimak (VIDEO) U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu!  Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu! Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Vjekoslava Ilića poznajem, on je sjajan čovek i moj dobar drug. Ja sam sinoć bio na pumpi kada sam čuo pucnjeve, nekih dobrih desetak pucnjeva, mislio sam da su petarde, kaže drug Vjekoslava ilića, koga je, kako se sumnja, Albanac Faton Hajrizi teško ranio, a ubio njegovog kolegu Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice.

Ubica policajca se šest dana vozikao po Loznici! Meštani prepoznali Fatona Hajrizija na slici, vozio skupi automobil!

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst