Regionalna zvezda Dragana Mirković ove godine će obeležiti 40 godina karijere, a u velikom intervjuu koji će se emitovati večeras u 20 časova na Informer TV, progovorila je o svemu što joj je uzrokovalo probleme sa zdravljem.

Dragana je otvorila dušu i progovorila o svojim počecima, odnosu s kolegama, priznala da im je pozajmljivala novac, ali i svojim zdravstvenim problemima i najtežim trenucima u životu. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

Kako nam je kazala, ćutanje ju je dovelo do toga da se razboli, pa je priznala da sada ne čeka da joj se zdravlje naruši da bi rekla šta misli: 

– Napredovala sam, malo sam počela ponekad da pričam kad vidim da je stvarno „udarilo cara do duvara“. Ali sam godinama ćutala i patila u sebi. Ipak sam ja veoma mlada ušla u sve i nisam imala zaštitu i borila sam se sama. Ja sam vredna osoba, iz takve porodice potičem. Sve je to dovelo do tih posledica sa štitnom žlezdom, problemom koji sam dobila pre 10 godina. A da sam imala predispoziciju za to ja bih to dobila ranije ili bi se bar primetilo da imam predispoziciju. Znala sam da kažem da me je često grlo bolelo od ćutanja, da bi se na kraju ispostavilo da mi je obolela štitna žlezda i da sam dobila još neke zdravstvene probleme – kazala je u jednom momentu Dragana, a o čemu je sve govorila proslavljena pevačica pogledate večeras u 20 časova na Informer TV. 


Anastasija i Gudelj dočekali Novu godinu daleko od Srbije! Stoje na terasi i ne skidaju osmeh sa lica (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst