Pevač Šako Polumenta je otkrio u kakvim je odnosima sa koleginicom Aleksandrom Prijović, a zatim prokomentarisao članove njenog tima kojima je navodno odgovaralo da mediji pišu o njihovom sukobu.

Naime, nakon što je Šako Polumenta potkačio kolege da grade karijeru i pune Arene sa njegovim hitovima, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je pevač mislio na Aleksandru Prijović. Mnogi su njegovu izjavu pogrešno protumačili, a Šako je sada za Grand otkrio u kakvom je odnosu sa Prijom i šta se zapravo dogodilo.

On je prvo izneo svoje mišljenje o Aleksandri i dotakao se neverovatnog uspeha koji je postigla ove godine puneći Arene širom regiona.

Foto: Printscreen/Instagam

 

Aleksandru Prijović mnogo volim. Jako lepo izgleda, lepo peva i napravila je ozbiljnu karijeru. Nije sve to slučajno, okupila je dobar tim ljudi, zna se čija je, ko je, šta je itd. Sve se to složilo, svaka stepenica je imala svoj značaj. Nema promašaja, stvorila je tim koji pobeđuje. Nije samo Aleksandra pobednica svega, tu je čitav njen tim ljudi. Ona je jako pametna, talentovana, postavila je standarde. U medijima je ispalo kao da sam ljubomoran kad sam se osvrnuo na priču mojih pesama i na to da na neki pevači prave koncerte na račun mojih hitova, nju nisam dotakao – rekao je Šako za Grand i nastavio:

Foto: ATA Images

 

Ona je moja prijateljica, mnogo je volim, sa njene strane sam uvek bio ispoštovan, bilo u Beogradu, bilo u Podgorici. Bio sam na njenim nastupima u Podgorici i uvek je zaustavaljala muziku kako bi me pozdravila. Ali, nekome iz tima je odgovaralo da Šako Polumenta tako kaže, da oblikuje onako kako su tu priču oblikovali u medijima. To je sramno.

Šako je istakao da je na društvenim mrežama objasnio da nije reč ni o kakvom sukobu između njih, kao i da nema ništa protiv nje, a otkrio je da je očekivao i odgovor od Prije.

Ja sam se na društvenim mrežama obratio Aleksandri i rekao da to nije moja priča, da sam ja uz nju uvek. Zar nije lepo da mi na to odgovori? Nego je nekom to odgovaralo da ta priča ide – zaključio je Šako za Grand.


sledeća vest

Originalni tekst