Poslednjih dana ceo situation priča o snimku koji se pojavio na internetu, a na kojem pevačice fizičkim obračunom pokušavaju da reše nesuglasice. 

Indi je otkrila da se tuča odigrala relativno skoro.

Printscreen

Jovana Jeremić i Indira Indi Aradinović

Nije stari, nije ni nov. To se desilo nedavno. Kao i u svim porodicama, gde ima ljubavi ima i obračuna. U mom slučaju je to zbog naših temperamenata, što bi ona rekla disfunkcionalnih i funkcionalnih odnosa, o njoj samo reči hvale mogu da kažem. Može da me najviše nasmeje i rasplače – rekla je Indi i naglasila da je i dalje u dobrim odnosima sa sestrom:

Printscreen

Indi negira da je u lošim odnosima sa Editom…

Ovo se dešava u svačijim životima, samo što se to krije. Ovo nije za ponositi se, ali nije ni za stideti se. Koliko god mnogi želeli da kažemo loše nešto jedna o drugoj… Taman posla. Mi nismo vaspitane tako. Možemo privatno da ne razgovaramo, ali ne bi nikada pljuvale jedna po drugoj. To je za mene vid nevaspitanja. 

Indi je negirala navode da postoji eksplicitan snimak koji bi ugrozio Editu i da je produce tuče došlo zbog toga što je ona htela da ga objavi.

Printscreen / Informer, Promo

Pevačice su se potukle nasred ulice

Ne. To nije istina. I da postoji, nikada ne bih to uradila. Indira nije ca*a, mi se prosto tako volimo, to je deo naše ljubavi. Toga ima u svakoj porodici. Dušmanima bih poručila da se ne sekiraju. 

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst