Zbog eksplicitnih fotografija i snimaka Dara Bubamara našla se nekoliko puta u žiži javnosti, a sada je otkrila da joj je jedna porno afera bila nameštena.

Pevačica se ne ustručava da priča o svojim greškama, pa je tako bez problema priznala kada joj se „omaklo“ pogrešno dugme, pa je njen golišavi snimak umesto u privatnoj poruci završio na instagam storiju. O tome su danima brujali i mediji i društvene mreže.

Foto: printscreen instagram

 

– Je došla čoveče sa puta, mrtva umorna, popila lek za spavanje, nije mi do života. Pevala tri dana. Na primer Tuzla, Švajcarska, Posušje. Znaš li šta je to? Nemoguća misija. I ja dođem kući posle takvog puta i tu sam se čula sa nekim dečkom, i ovo ono. Mi smo se tu dešto dopisivali. I ja, onako, ne vidim ništa i ja umesto da pošaljem njemu, ja pritisnem na stori. I to je neki bezvezni snimak, nije ništa strašno. Bitno je da sam ja svuda na svakom snimku sama. I ja sam tu ugasila telefon slučajno i vičem joj, majko moja, pomozi mi, molim te, majko, pomozi. Ugasim telefon, glupača. Ja ga upalim. I ono, ne znam, to je možda lupam, ako je možda bilo minut, nije ni toliko na storiju ali su svi uzeli skrinove – ispričala je Dara.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako kaže, ujutru je sačekalo milijardu poruka, ali ona nikog nije htela da laže, već je svima odmah priznala da je to uradila sama slučajno. Ipak, kaže bilo je i afera koje su joj nameštene.

Foto: ATAIMAGES

 

– Pre ovoge su bile nameštaljke. To je uradio čovek kom sam ja pomogla. Dala sam mu 80.000 evra, možda i 100.000. Namestili su mi te neke slike, da sam ja bila šokirana. A namestili su u novinama kako sam ja slala nekom fudbaleru. A on je imao moj icloud. Tako da sam to Milanu objasnila tada je Milan je stao uz mene. To je bila nameštaljka zbog para – ispričala je Dara i dodala da upravo zbog toga više ne veruje nikome.

Prema njenim rečima, čovek koji joj je sve namestio završio je u zatvoru. 

sledeća vest

Originalni tekst