KRAJ ili majstorica. Odbojkaši Crvene zvezde sutra (19.00) u SC „Master“ imaju drugu meč-loptu u finalu plej-ofa protiv Partizana, koji će sve učiniti da izbori petu utakmicu, 26. aprila na Banjici. Treći duel je pokazao da večeras na terenu šampiona možemo da očekujemo još uzbudljiviji okršaj i da će slaviti psihološki spremnija ekipa.

ТИТУЛА ИЛИ МАЈСТОРИЦА: Одбојкаши Црвене звезде сутра (19.00) у СЦ Мастер имају другу меч-лопту у финалу плеј-офа против Партизана

oss

– Mi smo pre trećeg meča pričali između sebe da bi bila šteta da se finale završi našom lošom igrom, jer smo na težak način izborili utakmice za titulu. Glavno nam je bilo da damo energiju, da probamo egal igru sa njima i da vidimo kako će oni da se nose sa tim. Drago mi je što se igralo pet setova, jer smo pokazali karakter da možemo da se borimo i da budemo smireni kada je potrebno. Naravno, to što smo smanjili na 1:2 u seriji ne znači ništa, ako se u utorak vratimo na staro. Imamo prostora da podignemo nivo naše igre i da probamo da izborimo majstoricu – ističe kapiten crno-belih Milija Mrdak.

Sa daleko više optimizma duel sa večitim rivalom dočekuje i trener Bojan Janić:

– Kada su svi igrači glavom u svakom elementu, onda je sve lakše. Problem nam je što Bjelica više ne može da izdrži, moraćemo da smislimo neku magiju da ga oporavimo za danas. Ali tu su i mladi. Imamo razloga za optimizam, nadam se da su momci shvatili da moraju da „grizu“ parket od prve lopte.

Korektor Crvene zvezde Dušan Nikolić nada se da neće da izgore od prevelike želje, kao u trećem meču:

– Moramo da ohladimo glavu, da uđemo mirno, ništa nije izgubljeno. Mi smo u stvari izgubili set u jednoj utakmici koja se igra u tri dobijena seta, tako treba da shvatimo ovo finale. Bilo je i očekivano da će se Partizan podići i zaigrati na višem nivou. Mi sutra moramo da igramo sa više energije i da izvučemo maksimum iz sebe.

Strateg crveno-belih Ivica Jevtić ne očekuje nimalo lake utakmice sa šampionom:

– Očekujem da se muški „potučemo“ i ratujemo na terenu, a ona ekipa koja bude bolja, ta će i pobediti.

Dušan Lopar smatra da su u subotu odigrali najslabije u finalnoj seriji.

– Partizan je pokazao „zube“, možda najviše do sada. Na nama je da pogledamo naše greške, da popravimo sve stvari i da energetski budemo na pravom nivou.

Finale plej-ofa

14. 4. C. zvezda – Partizan 3:0

17. 4. Partizan – C. zvezda 1:3

20. 4. C. zvezda – Partizan 2:3

23. 4. Partizan – C. zvezda 19.00

26. 4. C. zvezda – Partizan*

* eventualna peta utakmica

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst