Dve najpopularnije pevačice mlađe generacije Milica Pavlović i Aleksandra Prijović nikada nisu potvrdile da su u lošim odnosima, ali njihovi fanovi neprestano ratuju i rivalitet dve zvezde “oseća se u vazduhu”, a razloga je mnogo.

Prijovičkin fan sada je pokrenuo pravu lavinu komentara, a rasprava je najpre počela na Tviteru gde je Aleksandrin obožavalac napisao da ona nije kao Milica Pavlović i Jelena Karleuša, koje se skidaju. Na ovo su odmah reagovali Pavlovićkini fanovi koji su kao dokaz da ni “njihova Prija” nije fina i smerna, priložili Aleksandrinu fotografiju iz mladosti na kojoj je ona potpuno naga.

Foto: Tviter

 

Naime, sporna fotografija stara je godinama, a nastala je, kao što se može videti, tako što se Aleksandra sama fotografisala.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Sličnosti 

Ovim je započeo “tihi rat” dve popularne pevačice koje imaju mnogo sličnosti. Naime, obe su karijeru započele u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” u kojem nisu pobedile i karijeru su gradile same.

I Milica i Aleksandra potiču iz malih mesta unutar Srbije zbog čega su se susretale sa mnogo predrasuda i kritika. 

A ono što je posebno interesantno je da su obe, Pavlovićeva i Prijovićeva zakazale koncerte u “Štark Areni” ove godine. 

Foto: Zoran Sinko

 

Razlike

Međutim, među njima je i mnogo razlika, najpre u tome što je Milica gradila karijeru isključivo sama, snimajući pesme i spotove od sopstvenog novca, s obzirom na to da iza sebe nije imala uticajnu porodicu. S druge strane, Aleksandra Prijović je najveću popularnost stekla kada se saznalo da se udaje za Filipa Živojinovića i da će na taj način postati deo porodice decenijama popularne Lepe Brene. Ulazak u familiju, Prijovićevoj je otvorio sva vrata, te je počela da snima visokobudžetne pesme i spotove i nije imala poteškoća da dobije hitove.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović

 

Osim ove razlike, svaka od njih bliska je sa jednom od dve najveće balkanske rivalke, pop divom Jelenom Karleušom i folk zvezdom Cecom Ražnatović. I dok je Milica najbolja Karleušina drugarica, Aleksandra je bliska prijateljica sa Cecom i njenom ćerkom  Anastasijom.

Foto: ATA Images

 

Ipak, ovde se niz različitosti između dve pevačice ne završava i to će se najbolje pokazati na njihovim koncertima, na Aleksadrinom kojih je ukupno tri i koji su zakazani za 28, 29. i 30. septembar, kao i na Miličinom koji će održati 23. decembra ove godine. I dok će Aleksandrini koncerti, verovatno, biti zasnovani samo na njenim pesmama bez nekog skupog programa, na Miličinom spektaklu se očekuje kompletan program i nezaboravni performansi kao i svi njeni hitovi. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst