Trenutno se emituje „Elitovizija“, a prvi na scenu su izašli Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Milena Kačavenda koji su se predstavili pesmom Dare Bubamare „Polje jagoda“.

Usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Moram da ustanem i da zagrlim Marka Đedovića, jer je on za mene bio uvek tu. Učinio je za mene – rekao je Dejan.

– Jeste, sećam se – dodao je Miki.

– Ne mogu da komentarišem vaše pevanje. Sa Milenom sam napolju sam imao sukob, jer sam rekao da mi deluje kao da je priča u vezi Ane Ćurčić muljaža klasična – rekao je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Meni su Ana i Milena ista banda, jer je ova Anu podržavala, pa je sada pljuje – dodao je Miki.

– Matora, moram da se osvrnem. Ti si sama sebi kora od banane. Podsvesno si namestila da ti se ovo desi. Anita te je jurila, ti si bežala, došao je brak, a ti si mislila negde duboko u sebi da do ovoga može da dođe. Znale ste dobro šta radite, a ja jedva čekam Anđela da dođe. Znala si za poruke sa Mateom, prikazivala ti je na dan venčanja da se sa nekim dopisuje – kazao je Dejan.

– Dejane, ja nisam znala da se ona s nekim dopisuje na taj način. Daleko od toga da sam mislila da postoji ovo – kazala je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Dejane, želim da odgovorim Mikiju i tebi. Nisam imala priliku da ti kažem, ali mene je ona uvukla da budem u javnosti, te je sve nastalo spontano dalje, kao i moj ulazak u rijaliti – kazala je Milena.

– Matora, prestani da glumiš jadnicu. Tvoji svi su uz tebe. Ona sad vrca gu*icom, dok se ti raspadaš. Natavi dalje, pusti nju. Patiš za Zolinom bivšom kombinacijom. Nasup nije ništa posebno – rekao je Miki.

– Milena, ako si rekla da nisi iz ovog sveta, onda ne treba da budeš tu, ako je već tako. Ti si u javnosti jer želiš tu da budeš – kazao je David.

– Pre Aninog ulaska sam saznala za prodaju fudbalera. Znam da je Ana je kockarka koja je sa Zvezdanom trošila novac. Od te drugarice je selektivno mene izabrala da budem u rijalitiju – kazala je Milena.


Vera Matović priznala sve o odnosu sa svojim suprugom:

sledeća vest

Originalni tekst