Rijaliti učesnici i bivši par, Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković, žestoko su zaratili sinoć tokom emisije „Pitanja gledalaca“.

Naime, Maja je pokušala da zakopa ratne sekire sa Janjušem i njegovom sadašnjom devojkom Aneli Ahmić, ali njihovo primirje nije dugo potrajalo. Marinkovićeva je dobila pitanje koje je glasilo: „Kako je moguće da ste se ti i Aneli družile kada se vidi da se ne podnosite?“.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Mi se nikada nismo družile kao da smo bile najbolje prijateljice, ona je odnos prema meni promenila kada se Janjuš vratio. Onda je počela da me vređa, pa obrnula priču da ja nju vređam. Ja nju nikada neću uvrediti prvu, ali ću uzvratiti uvek. Razumem da oni nemaju tu snagu, jer ne mogu da podnesu moje komentare i mišljenje. Da mi padne lampa na glavu ja bih preživela, nemamo mi istu snagu i jačinu u rijalitiju. Janjušu je loše, a hoće da se svađa. Meni kada je loše, ja se ne svađam – rekla je Maja, a Janjuš se nadovezao:

Sada nisi, ali nas ranije jesi prva dirala – rekao je on, a Marinkovićeva je nastavila:

Foto: Printscreen/You Tube

 

Vi niste ni svesni da moje komentare ne možete da izdržite. Maja ima 28 godina, a vi kao roditelji pokazujete ko ste i šta ste. Ja, kao jedna mlada devojka, mogu da radim šta hoću.

Janjuš je Majine reči odmah protimačio kao njenu ljubomoru.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Ona hoće da crkne, jer ja sa Aneli imam bolji odnos nego sa njom – rekao je Janjuš, a Maja mu je odbrusila:

Ja gledam vas dvoje i crkavam od smeha – rekla je ona i prokomentarisala njegove redovne seksualne odnose sa Aneli pred kamerama:

– Ti si jako loš čovek. Ti si monstrum kojem su bitni nagoni, a ne dete.

Njihovu svađu možete pogledati u videu ispod.


Haris Džinović bez šešira! Pojavila se hit fotka, evo kako pevač stvarno izgleda (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst