Marko Janjušević Janjuš i njegova, sada već bivša devojka Aneli Ahmić, žestoko su se posvađali.

Kao i svake srede, sinoć se u „Eliti“ održala emisija „Pitanje gledalaca“, a voditelj Milan Milošević je došao spreman da otkrije sve nedoumice fanova rijalitija.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su ove sezone svakako bili jedan od parova čiji je odnos najviše intrigirao javnost i mnogi su verovali rečima bivšeg košarkaša koji je svojevremeno govorio da želi da je oženi. Međutim, njihovoj vezi je došao kraj, nakon čega su usledile brojne svađe.

Juče je Ahmićeva dobila pismo od svoje sestre Site koja joj je rekla da ne podržava njen odnos sa Janjušem, te da ne želi da je vidi blizu njega, a Milan je sledeće pitanje postavio upravo Marku.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Da li si iznenađen što Anelina porodica ne podržava vašu vezu? – rekao je Milan.

Nisam iznenađen, shvatio sam da je to normalno. Ne interesuje me to. Nema potrebe za daljim objašnjenjem. Svako gleda da sebe odbrani. Apsolutno me ne interesuje, kad ja znam u sebi da sam čist. Ni od koga nisam napravio k*rvu, nek kažu šta hoće. Mozak mi je spržila – rekao je Janjuš.

Ko mu je spržio mozak? Dala sam sve najbolje od sebe. Druge žene su ga varale ovde, pa je dolazio i plakao. Ovim odgovorom potvrđuje to što kaže. On je rekao da moja porodica igra sad rijaliti – rekla je Aneli.

Mislim da je folirant. Smatram da sam dao neki maksimum prema njoj. Ako to nije osetila, ne interesuje me. Nisi zaslužila da ti se prepustim u najgorem periodu života – rekao joj Janjuš.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Najlakše je dodati epitete. Treba to dokazati. Celo vreme si me ponižavao. Loš si čovek, Janjuše – rekla je Aneli.

To mene ne interesuje. Kajem se što sam ti se dao sto posto. Sve što bude postavljeno, neću više komentarisati. Ne znam šta bih dodao. Gotovo. Ona misli jedno, ja mislim drugo. Nek bude da smo oboje krivi. Ako neće, nek bude da sam ja kriv. Otkad sam ušao s tobom u odnos, šta sam ja uradio loše – kazao je Janjuš.

Kad god smo imali neki problem nazivao si me najgorim imenima. Ponižavao si me – odgovorila mu je Aneli.

Foto: Printscreen/You Tube

 

I dalje te smatram folirantom – rekao je Janjuš.

Nemam stvarno komentar, Milane – rekla je Aneli.

Ćuti, k*rvo. Priznaj šta si, znaš ti. Pozdrav za tvoju porodicu koja vređa – Aneli je rekla Maji.

Nadala sam se da oni to neće napisati, jer nisu taj tip ljudi – rekla je Aneli.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Ovo je rijaliti. To je rijaliti tvoje sestre, da ona opljuje mene – rekao je Janjuš.

Nije tačno, ja znam šta mi misle i mama i sestra. Ja sam za njih još uvek dete, nema razlike između nas. Govorio je: „Ti si moj lek ovde“. Trebala sam mu svuda. Da sam ja njegov lek ne bi mi govorio da sam se j*bala sa drugim muškarcima – rekla je Aneli.

– Nisi znala nijedne sekunde da me razumeš, emociju koju imam prema tebi. Sestra i ti najveći foliranti. Mene ste došle da je*ete u mozak. Smaraš devojko.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Ipak su u lošim odnosima?! Ceca prokomentarisala Arkanovu decu sa drugim ženama, evo šta je imala da kaže o njima

sledeća vest

Originalni tekst