Teya Dora je priznala da su je mnoge javne ličnosti podržale, ali da ju je jedna osoba posebno iznenadila.

Mlada pevačica Teya Dora iznenadila je publiku svojim nastupom u drugoj polufinalnoj večeri na takmičenju „Pesma za Evroviziju“. Ona je izvela svoju pesmu „Ramonda“ koja je danima unazad jedna od najslušanijih numera na muzičkim platformama. 

Nakon svog nastupa Teya je za medije otkrila da ima više favorita na ovom takmičenju. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ove godine su mi sve pesme fenomenalne, ali Breskvica je jedan o mojih favorita i Zorja takođe, Konstrakta, Filip Baloš, svi su fenomenalni stvarno – priznala je pevačica. 

Ona je zatim izjavila da je videla da joj je Anastasija pružila podršku, ali i da je bila izenađena kada je videla da ju je podržala i Seka Aleksić koju ne poznaje lično. 

– Videla sam da me je javno podržala Anastasija Ražnatović. Nas dve smo koleginice, takođe sam radila dve pesme za nju. Zaista obožavam Anastasiju, obožavam Cecu i hvala joj puno. Mnogo kolega me je podržalo, među njima je i Seka Aleksić koju ne poznajem lično. Ona je podržala mene i Breskvicu, što mi je super. Tu su još Nući, Vojaž, Nikolija… Mnogo njih – izjavila je ona. 

Teya Dora je zatim priznala kako je došlo do toga da se prijavi na „Pesmu za Evroviziju“. 

– Prijavila sam se na „Pesmu za Evroviziju“ jer su mi mogi govorili da treba da se prijavim, dobijala sam poruke i na Tiktoku su snimali klipove u kojima govore da treba da se prijavim na ovo takmičenje, zbog verujem uspeha pesme „Džanum“. Donekle jesam očekivala da će moja pesma izazvati reakcije, ali nisam znala kako će im se svideti – rekla je Teya Dora. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod. 

Nina Đogani imala udes, prevezena u Urgentni

sledeća vest

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Ubice, Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), u noći između subote i nedelje, odšetali su iz Dunavske ulice nakon što su monstruozno ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića (23). Od njih već 5 dana nema ni traga ni glasa, a srpska policija raspisala je potragu za njima, ali i apelovala na sve građane koji imaju informacije o njima, da to prijave.

Ove 3 žene u Srbiji zatekla je ista sudbina u februaru: Presudili im oni koje su volele Danima ga pratili: Određen pritvor osumničenima za ubistvo Milana Šuše u Zemunu Završeno suđenje roditeljima dečaka ubice! Evo kad se nastavlja (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst