Večeras u emisiji „Amidži šou“, jedna devojka je ustala iz publike i pokazala tetovažu koju je posvetila Aci Pejoviću, koji je bio gost u emisiji.

Kada je kročila na scenu, svi pogledi su bili usmereni ka njoj. Sa osmehom punim hrabrosti, podigla je ruku i otkrila javnosti tetovažu na zglobu. Na tom mestu krasila su dva slova – A i P. No, to nije bilo sve. Između ta dva slova, stajao je prepoznatljiv violinski ključ.

Foto: printscreen

 

Ova gesta nije bila samo izraz ljubavi prema Aci Pejoviću, već i dubokog poštovanja prema njegovoj muzici. Tetovaža je postala živa slika njene ljubavi.

Aca Pejović je, očigledno dirnut gestom svoje obožavateljke, sa osmehom prihvatio ovaj neobičan, ali prelep izraz ljubavi i posvećenosti, te je izgrlio devojku iz publike.

Emisija „Amidži Šou“ postala je svedok trenutka kada se strast prema muzici pretočila u večnu vezu između obožavateljke i umetnika.


Bivša modelsica i najbogatija Srpkinja, karijeru je započela u spotu poznatog pevača: Njoj je bila poverena glavna uloga, evo o kojoj numeri je reč (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst