MLADI rukometaši pravi test za EP do 18 godina od 7. do 18. avgustu u Podgorici imaće na Kupu Karpata od 27. do 29. jula. „Orlići“ će snage da odmere sa Rumunijom, Izraelom i Danskom. Inače, izabranici Darka Trivkovića do odlaska u Rumuniji vežbaće u trening centru i Kladovu.

ТЕСТ У РУМУНИЈИ ЗА ПОДГОРИЦУ: Мушка кадетска рукометна репрезентација играће до 27. до 29. јула на Купу Карпата

FOTO: Rukometni savez Srbije

– Posle druge faze priprema u Šapcu, gde smo takođe imali odlične uslove za rad i uspeli da uradimo sve što smo planirali, možemo da budemo zadovoljni. Naši momci su maksimalni svaki trening i što je najvažnije svi su zdravi. Posle kratke pauze idemo za Kladovo, pa na turnir u Rumuniju, gde ćemo odigrati tri utakmice protiv odličnih protivnika i te utakmice će nam poslužiti da što bolje uigramo ekipu i uvidimo na kojim segmentima treba više da radimo u finalnoj fazi priprema za Evropsko prvenstvo – ističe za sajt RSS selektor „orlića“ Trivković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst