Nataša je podelila nekoliko slika i snimaka iz azila za pse lutalice, uz emotivnu poruku.

Nataša Bekvalac posetila je juče azil za pse lutalice i tamo provela čitav dan, zajedno sa svojom ćerkom. Pevačica je donela i veliku količinu hrane za pse i još jednom pokazala koliki je humanista. 

Bekvalčeva je bila dirnuta prizorom koji je zatekla, jer su svi psi bili zlostavljani pre nego što su došli u azil, pa je to i podelila na svom profilu. 

Ona je objavila nekoliko slika i snimaka kako se igra sa psima, uz emotivnu poruku ispod pomenute objave. 

– Ne, nismo svi isti. Nisu svi isti. Na ljude mislim… a psi… svi psi su isti. Vole bezuslovno, liznu te i poljube, iz ruke ti jedu iako ih je ta ista ruka povredila, zlostavljala, zapustila ili napustila. Upoznala sam juče najboljeg dečka na svetu. Zove se Nikola. Proveli smo zajedno čitav dan. Moja ćerka, njegova sestra, on i ja… i preko sto pasa od kojih svaki ima svoju priču. Tužnu. Jako tužnu. U pitanju su psi koji su teško zlostavljani, traumirani, zapušteni i ne želim da vam ispričam ni jednu jer sam ih juče čula sve. Jedino što sam shvatila je da zlo nikada ne može pobediti dobrotu i ljubav, jer ako nije dobro, nije kraj. Hvala ti što si takav, drugačiji od svih nas, bolji i plemenitiji… Od juče moj si drugar pa… družimo se dragi Nikola, Majo, Srce, Luna i ostala pseća bando – napisala je ona. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Panika u kući Đuričićevih! Miki zabrinut zbog supruge, moraće na prevremeni porođaj

sledeća vest

Sport

Kladionice razbesnele navijače! Izašle kvote za finale Sinsinatija Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

Fudbal

Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

Vlasnik rumunskog FCSB-a (bivše Steaue), Đorđe Điđi Bekali (65), uplatio je 20 hiljada evra na prolaz njegove ekipe protiv Nordsjilanda i utakmice sa Partizanom u plej-ofu za Ligu Konferencija. Međutim, porazom od 2:0 (0:0), tajkun je izgubio novac, a Rumuni ostali bez plasmana dalje.

Barak: Neću pričati o Adu, zanimaju me samo oni koji igraju

Originalni tekst