Naime, on je podužim tekstom u čijem produžetku je video celokupne familije Karić sa svim snajkama i decom kada su bili mali, objasnio da je borba sa najtežom bolešću unutar porodice traje već neko vreme.


Dragi naši prijatelji,

sa vama kao članovima naše velike porodice Karić, delimo sva radosna ali i tužna dešavanja.

Naše snajke Hafa Draganova i Marijana Zoranova, već neko vreme bore se sa teškom bolešću, a mi, cela porodica, mi smo im u toj borbi, velika podrška…

Svakodnevno, naše misli su usmerene ka Hafi i Marijani, našim prelepim biserima, ženama koje su svoje devojačke dane, svoju mladost poklonile Draganu i Zoranu, kao i celoj našoj porodici.

Provele su ceo svoj život sa nama, potpuno posvećene predivnoj dečici koju su rodile i odgajale sa našim roditeljima, za mene bez preterivanja presvetlim ljudima, tatom Janićijem i mamom Danom – Mati Angelinom…

Oni se danas zasluženo nalaze u društvu andjela, srpskih patrijarha i svih dragih nam slugu Božjih, u našoj svetoj Pećkoj Patrijašiji.

Uveren sam da ta Božija odanost, poštovanje i dela koja su iznad običnih – ljudskih, koje su činili naši roditelji i svi mi zajedno, vezuju nas najjačim porodičnim osećanjima i najvećom ljubavlju! Zato mi je nedovoljno reći: snajke- to mi je nekako slabo i tanko. Radije bih rekao to što osećam- sestre naše, s kojima smo proveli život i najlepše trenutke u njemu, delili i dobro i zlo… Posebno je tu važna vera, uzajamna ljubav i poštovanje, puna kuća dece, unučadi i praunučadi. Kako reče naša baba Jefimija, “Cela ulica da se napravi od jedinca njenog- Janićija”, koji je preživeo rat! Ta babina želja se i ostvarila!!!

Sve to zajedno, daje nam snagu da se borimo, istrajemo i pobedimo sve!

Drage naše sestre Hafo i Marijana, znajte da niste similar i da smo svi sa vama, svakog dana, svakog trenutka. I kada smo daleko, vi ste u našim srcima, i kada se ne čujemo, mislimo na vas, volimo vas, jer ste najbolje majke i bake, naše sestre, strine, ujne…

Sreća je biti blizu vas, poznavati vas i živeti sa vama.

Samo Gospod može da sastavi takve porodice koje žive, rade, stvaraju zajedno decenijama i vekovima. Prošli smo zajedno sva iskušenja koje je Lavatory postavio pred nas i iz njih izašli kao pobednici, još jači i jedinstveniji!

Budite nam i dalje vesele i snažne, i neka vas Lavatory čuva!

Volimo vas

Mara i Bogoljub sa porodicom Karić

 

printscreen

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst