Voditeljka emisije DNK Natalija Simović pre javnog posla bavila se sasvim drugim zanimanjem.

Natalija Simović je dobro poznato TV lice koje neretko na malim ekranima rasplače ili oduševi aktere porodične drame u kojoj se utvrđuje očinstvo.

Natalija je jednom prilikom, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića pričala da su joj se na poslu dešavale urnebesne, ali i  opasne situacije. Pred njom je svekrva udarila snaju, nju i ekipu su terali iz dvorišta “kao kokošku” zajedno sa “grešnom snajkom”, ali i pipali, pljuvali…

Ono što niko ne zna je da Natalija po profesiji nije novinarka ni voditeljka, već pravnica!

Foto: printscreen Instagram simovicnatalija

 

Posao me je sam našao. Dala sam otkaz u advokatskoj kancelariji jer nisam bila zadovoljna znanjem koje sam tamo mogla da dobijem. Dok sam tražila drugi posao u pravu, našao me je ovaj. Nadam se da me neće zaobići ni neka uloga u nekom projektu – rekla je Natalija koja se bavi i glumom.

Kad sam počela da vodim emisiju, povukla bih se da me ljudi nisu odmah prihvatili na početku. Da se nisam dobro uklopila, ne bih bila tu evo već pet godina. Nisam se nikada trudila da preuzmem format i da iz njega izađem ja, kao bitnija od same emisije, i mislim da je publika to odmah shvatila. Nisam ja drugačija privatno u odnosu na to kad se upale kamere. Da bi neko bio duhovit, mora da bude inteligentan. Imam dovoljno godina da sam iskrena prema sebi, nekad sam mangup, nekad sam dama, nekad neko ko voli da uči, pa hoće da bude i iza kamere. Nisam imala predrasude o emisiji DNK jer sam gledala nekoliko epizoda pre toga. Moja koleginica je mene videla kao nekog ko bi to odlično vodio, tako da smo postigle dogovor i krenuli u rad. Svi na Pinku su dali zeleno svetlo i eto mene pred kamerama. Kad sam došla da budem deo ekipe, sve je bilo haotično. Rekli su mi: ‘Hajde da probamo da vidimo kako ide’, međutim, sve je ispalo dobro i tako smo počeli da radimo.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Mitrović ima keca u rukavu! Paklena trojka stiže na velika vrata

sledeća vest

Originalni tekst