Kako prenose mediji, Teodora se na ovaj korak odlučila kako bi uzburkala strasti pred svoj novogodišnji nastup ispred Narodne skupštine u Beogradu, ali i da bi u kratkom vremenskom periodu prikupila veliki broj novih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

ATAIMAGES

Trebao joj publicitet zbog nastupa ispred Skupštine… Teodora

– Teodora je celu priču namerno izmislila i plasirala pred sam doček jer je shvatila da će joj to ići u korist. Prvo, kako bi podigla hajp oko novogodišnjeg nastupa, ali i kako bi dobila veliki broj pratilaca iz redova fanova popularnog fudbalera. Iako su mnogi poverovali u ovu priču i skrinšot koji je ona sama objavila na svom Instagram storiju, istina je da je u pitanju samo odlično urađen “edit” ili, kako bi se to narodski reklo, foto-montaža – kaže izvor i dodaje:

– Takvu “prepisku” može da napravi svako ko se iole razume u fotošop, a da to nije nikakav problem, moglo se videti i na Tiktoku, gde su mnogi već pravili ovakve foto-montaže. Za razliku od Teodore, njima su se javljali drugi poznati sportisti, glumci, muzičari i ostali. Ova priča je mogla da prođe kod neupućenih, ali kod ostalih – teško. Da je sve izmislila, dokazuje i to što je Nejmar i ne prati na Instagramu, niti zna ko je ona – završava naš izvor.

Instagram/printscreen

Podsetimo, Džehva se pohvalila pratiocima na Instagramu da joj je Nejmar poslao poruku sa emotikonom “aplauza”, a da je ona nakon toga ostala šokirana.

– Srećna Nova godina svima, idem da padnem u nesvest! – napisala je pevačica, ali se dalje nije oglašavala na tu temu.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst