Teodora Džehverović saopštila je svojim pratocima radosne vijesti! Njen brat Sava Džehverović i blogerka Adriana Kadar očekuju svoje prvo dijete.

Pjevačica je fotku sa ultrazvukom, ali i budućim roditeljima podijelila na svom Instagramu, dok od sreće nije mogla da dođe sebi. Teodora ne krije koliko ju je ova vijest obradovala, čemu svjedoče i fotke koje je objavila. “Postat ću tetka”, napisala je ona. Komentarima se nije nazirao kraj, a nema ko joj nije čestitao.

Podsjetimo, Sava Džehverović danas je oženjen Adrianom Kadar, a njihova veza izazvala je brojne spekulacije. Adriana je imala 15 godina kada je započela vezu sa bratom Teodore Džehverović i tadašnjim profesorom.

“Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća”, rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu osjeća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zamjeni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz određene teške momente kroz koje su prošli produbio.

Sava je vjerio Adrianu na njen 18. rođendan, te zajedničke trenutke dijele na društvene mreže.

(Express/Mondo)

Originalni tekst