Teodora Delić danas proslavlja rođendan. Veliki šef je u Dubiozi organizovao gala slavlje, a pokloni i čestitke su samo pristizale.

Kao što je i običaj, slavljenik prvo pred svima otvara pisma i čestitke i čita pred svima.

– Najdražoj i najlepšoj mojoj bombici nek je najsrećniji rođendan do sada. Iako nisam pored tebe, proslavljam ga… Mislim na tebe i mnogo mi nedostaješ, ali dokle planiraš da ostaneš tu?! Fali mi tvoj glasić. Od mene mali znak pažnje, bela haljinica da pucaš u njoj i da obiđemo svet i da nas zaobiđe polusvet. Voli te tvoj bambi – pročitala je Teodora, pa otvorila sledeću čestitku.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Lutko naša lepa, srećan ti rođendan. Želimo ti osmeh na licu umesto suza. Da ti se ostvari sve što poželiš, svaka potajna želja i skriveni san na današnji dan. Ne dozvoli nikome da ti kvari sate, dane i mesece koje provodiš sa Nenadom. Opet ću ponoviti, ne podležite na provokacije jer se volite. Ljubav u srcu neka ti večno gori. Znaš da smo tu uz tebe, nemoj da brineš, jer je tvoja porodica neuništiva. Pozdravi Bojanu, Milicu, Marka, Slobu i Maju. Tvoji mama, tata, Joka i Nena – pročitala je Teodora.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Srećan rođendan Teodora, podržavam te u vezi sa Nenadom još i pre ulaska u vezu sa njim. Zašto ne bih podržala nekoga ko je iskreno zavoleo Nenada, nevezano za njega i ličnost. Podržavam te sve dokle god budeš volela Nenada. Nego, Beboni, vidim da nisi ukapirao kako treba sa ženama. Mentolu moj – pročitala je Teodora.

Nakon što su otvorili sledeću čestitku, Teodora se vidno iznervirala.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Teodora, srećan ti rođendan, želimo ti da ostvariš vezu sa Nemanjom, otvori srce i priznaj sve celom svetu. Volimo te s Nenadom – pročitao je Đedović, a onda je, kako mu je Teodora rekla, pocepao čestitku.

Munjez nije čekao ni čas, pohitao je i pokupio ostatke iscepane čestitke i odneo je u sobu.

On i Nemanja su na krevetu sklopili papiriće i pročitali šta piše, a onda im je Jovana Cvijanović otkrila da su stigle čokoladice, u obliku torte.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Želimo ti da ostvariš svoju ljubav sa Nemanjom! Jedinu pravu! Otvori sve srce, pobedi strah i priznaj sve i sebi i Nemanji i celom svetu! Prelepi ste zajedno! Volite se – pisalo je u čestitki, što je Nemanja čitao i smejao se.

Nemanja se nakon toga smejao sa cimerima, a Jovana im je otkrila i kako je sve izgledalo pre nego što je čestitka pocepana.

– Ona je uzela čestitku, pročitala u sebi i rekla da će da je pocepa. Svi su joj rekli da mora da pročita, pa je onda pročitao Đedović, valjda, ne držite me za reč – rekla je Jovana.

Sin naše pevačice radi na psihijatriji: Rodila ga je sa 17, odrastao je kod njene drugarice i nikada ih nismo videli zajedno u javnosti

sledeća vest

TV

Darija Kisić: Uvedena su dva nova skrininga za novorođenčad! Država svaki dan pomaže porodicama sa decom obolelom od retkih bolesti! Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja! (VIDEO)

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO) Čopor hakera sa Zapada udario na Rusiju! Mandić: Putin vuče krucijalne poteze u Ukrajini tek posle izbora!

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst