Otkako je postala ovonedeljni vođa, Milena Kačavenda ne prestaje da rešeta ukućane.

Danas je na podeli budžeta nastao opšti haos u „Eliti“. Najpoznatija lažna kuma sada je uhvatila Slađu Poršelinu u mašinu i krenula da je melje. 

– Slađo, ti si ničija drugarica. Umeš odlično da se braniš sama i samo gledaš svoj interes. Korektne smo, nikad me nisi uvredila. Međutim, ti si jedna od najljigavijih osoba ovde. Očekivala sam da imaš jači stav. Tačno je sve što je Maja rekla. Provlačila si se sa Zolom. Jako sam razočarana u tebe i čekala sam priliku da ti kažem to u lice. Mislim da si ljigava, zgodna i da gledaš samo sebe – rekla je Milena.

– Nemam potrebu da branim nikoga, ti tražiš od ljudi da te brane. Upravo si to rekla. Ovo za šta me optužuješ je laž. Dvolična si žena, rekla si prvo da sam prijatelj, sad nisam prijatelj. Nisi konkretna, nisi iskrena, apsolutno ogovaraš na svakom koraku sve ljude. Potražila si mi malopre da te branim od Miljane. Kumo, ja ne znam da li je tačno ono što su meni pričali za tebe. Sa mnom možeš da dobiješ i rat. Brani se sama, ne zanima me – rekla je Slađa Poršelina.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Kvarna si, mudro ćutiš kao k*rva. Svi vi koji nemate m*da taktizirate sa Miljanom. Da tačno je da si se ljubila sa Zolom u krevetu, tačno je da si ti ta koja ima veze sa Jagodinom, tačno je sve ono što je Maja prećutala vezano za Crnu Goru, tačno je da si bolovala i patila, tačno je da si se sa Zolom dogovarala njoj iza leđa, tačno je da si se provlačila sve vreme na foru. Više neću pustiti nikoga ovde da se sprda.  – rekla je Kačavenda.

Sva tuga u jednoj pesmi: Zbog ove numere je Marko Živić lio suze u emisiji uživo, a evo i zašto!

sledeća vest

Originalni tekst