BLIŽI se trenutak koji Srbija sa nestrpljenjem čeka. Novak Đoković za koji sat, tačnije oko 16.00, igra prvi meč na Vimbldonu protiv kvalifikanta Vita Koprive.

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Новак Ђоковић повукао шокантан потез пред старт Вимблдона

FOTO: Tanjug/AP

Svi se pitaju u kakvom će da bude stanju Nole posle operacije kolena, ali i mnoge zanima šta se desilo u Đokovićevoj glavi, pa je njegova poslednja objava na društvenim mrežama šokirala sve.

Naime, on je na svoju Instagram priču podelio sliku koju je objavio popularni „TenisTV“ u čast Rodžera Federera. Na slici se nalaze neki istorijski momenti jednog od najboljih tenisera svih vremena, koji je vodio velike bitke sa Đokovićem. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Printskrin Instagram/djokernole

 

Ako znamo da Federer, ali i Rafael Nadal izbegavaju i da čestitaju Noletu i rekorde, grend slem titule, otkud sada Novaka da postavi ovakvu objavu i to samo nekoliko sati pred početak nastupa na ovogodišnjem Vimbldonu.

Istina za volju Rodžer i Nole su odigrali neke od istorijskih mečeva, jedan takav je bio i na Vimbldonu, kada je Srbin spasavao i meč-lopte, pa na kraju slavio i podigao trofej. Sigurno da Đokoviću nedostaje stari rival Federer, koji ga je inspirisao da ide i preko granica mogućeg. Ali… Opet, neki idu toliko daleko da misle da je „hakovan“ Novakov profil na Instagramu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsećanja radi, Novak Đoković će u prvom kolu Vimbldona igrati protiv malo poznatog Čeha Vita Koprive. On je trenutno 123. na ATP listi, a bio je najbolje plasiran na 111. mestu. Prošao je kvalifikacije tako što je prošao Skvajera iz Nemačke i Delijena iz Bolivije 2:1, a veterana Rišara Gaskea 3:1. 

Koprivi će ovo biti drugi meč na grend slemovima, a prvi je imao ove godine na Australijan openu kada je režirao pravu dramu. Tu je takođe prošao kvalifikacije i onda je izgubio od Amerikanca Sebastijana Korde 1:6, 4:6, 6:4, 6:4, 2:6. Gubio je sa 2:0 u setovima i onda se potpuno vratio u meč, tako da Novak ni u jednom trenutku ne sme da ga potceni jer Kopriva očigledno ima kvalitet da se vrati u duel.

BONUS VIDEO: „FOKUS NAM JE PARIZ 2024“: Basketaš Strahinja Stojačić za „Novosti“ o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst