Eliminacijom branioca trofeja na Ju-es openu, Novaka Đokovića i to manje od 24 časa nakon što je ispao Karlos Alkaraz dovelo je do ispisivanja novih stranica teniske istorije.

ТЕНИСКИ СВЕТ У ЧУДУ: Оно што се догађа на Ју-Ес опену није се десило 22 године!

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Najboljeg igrača svih vremena zaustavio je u trećem kolu Aleksej Popirin, te će Srbin prvi put od 2017. godine biti bez trofeja na grend slemu. Dok će ovo biti prvi put čak od 2002. godine da Rodžer Federer, Rafael Nadal ili Novak Đoković. 

Takođe, ovo je prvi put još od Rolan Garosa 2004. da niko od članova „velike trojke“ nije među 16 najboljih na jednom gren slem turniru.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Novak trenutno stoji na 24 osvojene grend slem titule, dve manje ima Nadal, dok je Rodžer Federer, koji je karijeru završio, na 20. 

Nadal zbog povreda u poslednje vreme ne igra mnogo, najavio je povlačenje na kraju sezone, pa je samo Nole branio čast „velike trojke“. Nažalost, neki novi klinci su ga sprečili da ove godine odbrani titulu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podsetimo, Australijan open je osvojio Janik Siner, dok je na Rolan Garosu i Vimbldonu slavio Karlos Alkaraz. Videćemo ko će trijumfovati na Ju-Es openu.

Elem, Đoković je ovim porazom dodatno zakomplikovao svoju poziciju na ATP listi, do te mere da mu čak i završni Masters „visi o koncu“.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst