Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag nezadovoljan je reakcijom javnosti na plasman svog tima u finale FA Kupa.

ТЕН ХАГ БЕСАН: Срам вас било, ово је фантастичан резултат

FOTO: EPA

Junajted je na penale eliminisao drugoligaša Koventri siti, nakon što je ispustio 3:0 na „Vembliju“ u nedelju, pa ga je pre eliminacije spasla VAR odluka u 121. minutu.

Uprkos plasmanu u finale, fudbalska javnost, što navijači što mediji, osuli su žestoke kritike po Junajtedu, kako zbog igre, tako i zbog reakcije fudbalera na pobedu.

– Sramotno od vas. Takvi komentari. Vrhunski fudbal se svodi na rezultate, mi smo se plasirali u finale i zaslužili smo to ne samo u ovoj utakmici već i u ostalim – rekao je Ten Hag.

Junajted je vodio 2:0 na poluvremenu, a 3:0 od 58. minuta. Međutim, Koventri postiže tri gola u poslednjih 20 minuta, treći u 95. iz penala i meč odlazi u produžetke.

– Izgubili smo kontrolu na 20 minuta i imali sreće na kraju, ali smo prošli u finale. Ovo je veliko dostignuće – rekao je Ten Hag.

Mančester junajted će drugu sezonu u nizu igrati finale FA Kupa, opet protiv gradskog rivala Sitija, koji je slavio prošle godine na Vembliju.

Finale FA Kupa zakazano je za 25. maj.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst