Andrijana Lazić, mlada pevačica iz Bijeljine, tragično je nastradala 10. janura u Dubaiju, nakon pada sa 24. sprata.

Andrijanino telo dopremeljeno je sinoć na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Foto: Instagram

 

Iako je telo prvobitno trebalo da preuzme njen rođeni brat Tomislav, na aerodromu se nije pojavio niko od članova porodice, te je sanduk preuzelo pogrebno preduzeće iz njenog rodnog mesta.

Foto: Facebook printscreen

 

Neutešni otac mlade pevačice objavio je nekoliko potresnih poruka na svom Fejsbuk profilu:

– Izvini na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer, očevi su uvek posebno slabi na kćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta! Kažu, mala deca – mala briga! A realnost je velika deca – velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temparement! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš „tata nemaju šporet“. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Moj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bih voleo da me sekiraš svaki dan mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kada si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako ćemo imati snage dalje. Pokušaćemo da živimo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli – napisao je Nebojša Lazić.

Podsetimo, Andrijana Lazić bila je mlada pevačica iz Bijeljine, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme, koje je radio poznati kompozitor Goran Ratković Rale, a numere su trebale da ugledaju svetlost dana nakon praznika.


sledeća vest

TV

Ponovni pokušaj realizacije ustaškog projekta! Hrvati prave lažnu pravoslavnu crkvu! (VIDEO) Srbija najveća ekonomija na zapadnom delu Balkana! Predsednik Aleksandar Vučić u subotu predstavlja razvojni plan za našu zemlju! Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Live TV

Širi se sukob na Bliskom Istoku! Otvoreno novo žarište između Irana i Pakistana! (VIDEO)

Pakistan je pokrenuo raketne napade na teritoriju susednog Irana, dva dana nakon što je Teheran gađao ciljeve u toj zemlji. Ubijeno je desetoro ljudi, od toga četvoro dece i tri žene. Ovime su Pakistan i Iran dodatno zaoštrili već napetu situaciju na Bliskom istoku i definitivmo proširili sukob. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i Srboljub Peović iz Instituta za evropske medije.

Đilas sve nervozniji jer niko nije naseo na priču o pokradenim izborima! Rističević: Oni bi otpisali i Kosovo i Republiku Srpsku samo da dođu na vlast! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst