Novi album Tejlor Svift obožavaoci su čekali još od prethodnog „Midnights“ koji je izašao u oktobru 2022. godine.

Američka pevačica Tejlor Svift (34), jedna od najpoznatijih svetskih zvezdi, objavila je novi album. „The Tortured Poets Department“ je njen 11. studijski album, koji su željno iščekivali njeni verni fanovi, prenosi N1.

„Iznenađenje u 2 ujutru: „The Tortured Poets Department“ je tajni dupli album. Napisala sam toliko ‘mučene’ poezije u protekle dve godine i želela sam da sve to podelim sa vama. A sada priča više nije moja… i vaša je – napisala je Tejlor na svom profilu na Instagramu. Objavila je i drugi deo albuma, koji je nazvala TTPD:The Anthology.

Za samo nekoliko sati nakon izlaska albuma, kritičari su se već oglasili. Variety ga je nazvao smelim, The Rolling Stone ‘ambicioznim i slavno haotičnim’. Iako su reakcije bile uglavnom pozitivne, kritičar portala NME je napisao da mu „nedostaju zaista zanimljivi događaji koji su okarakterisali njenu karijeru”.

Fanovi su, naravno, oduševljeni, čekali su ovaj album još od prethodnog albuma „Midnights“, koji je izašao u oktobru 2022. Neki su, međutim, jedva čekali, pa su procurili snimci nekih pesama.

„Ako ste pravi obožavalac, sačekaćete zvanično izdanje. Ovde se radi o nečijem trudu i radu“, bio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Prvi deo albuma ima 16 pesama, drugi 15, a Tejlor je ugostila Post Malonea, Florens Velč iz grupe Florence + The Machine i tekstove pevačice Stivi Niks iz legendarnog Flitvud Meka.

Originalni tekst