Folk zvezda Tea Tairović osim što na svojim nastupima peva, ona publiku zabavi i vrelim plesom, a sada je ‘dohvatila’ i jednu plesačicu i sa njom zaigrala.

Tea je na svom nastupu u jednom trenutku “dohvatila” golišavu pevačicu, privukla je i zaigrala s njom. Vreli ples ove dve lepotice publiku je “zapalio”, a Tairovićeva je pokazala da je neprikosnovena kraljica vrhunskog provoda.

Mnogi su navikli na vreli ples poznate pevačice, a kada svoje kukove ukrsti sa golišavom presačicom, nastane potpuni haos.

Plesačica je na sebi imala samo bodi, koji je u prvom planu istakao njenu zadnjicu, a visoke potpetice je nisu sprečile da plesom mnogima pomuti um. Na njene pokrete nije ostala imuna ni Tea koja joj je prišla i zaplesala sa njom.

Dok su zajedno uvijale, u publici je nastao potpuni haos, te su se uzvici čuli sa svih strana.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sloba Radanović gurao pokvareni auto na ulici! Supruga Jelena snimila kako pevač pomaže ljudima u nevolji (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst