Pevačica je progovorila o novom projektu čije objavljivanje danas proslavlja.

Tea Tairović upriličila je promociju novog studijskog albuma, „Tea“, na brodu, kojim se provozala od Beograda do njenog rodnog Novog Sada.

Pevačica se pojavila belom uzanom kombinezonu, a nakon što je ispozirala okupljenim fotografima, ona se potom i obratila prisutnim pripadnicima sedme sile.

Jako sam srećna, ali i umorna. Na albumu sam naporno radila… Godinu dana tačnije i ima više od deset pesama. Danas me je udario grom pored auta u Novom Sadu, a imam pesmu “Udri me grome”. Pored nje, imam i jednu koju sam nazvala “Titanik”, pa s tim u vezi, ne bih ja više pevala o prirodnim katastrofama i ratovima – rekla je Tea na konferenciji, pa nastavila:

Meni je teško slomiti srce… Lako se iznerviram, ali mi je teško slomiti srce. Znam da se identifikujem sa pričama prijatelja i poznanika, otud takvi emotivni tekstovi. Upadnem u neko loše raspoloženje i odmah nastane pesma. Relaksirana sam što sam tiče koncerta u Areni 21. septembra. Sutra kumujem na svadbi, čim to završimo prelazimo na pripremu koncerta – rekla je Tea.

Celu izjavu Tee Tairović pogledajte u video-zapisu ispod teksta.

Meštani rodnog mesta Duška Tošića izašli u javnost! Načisto razvezali jezik:

sledeća vest

Originalni tekst