Tairovićeva se večeras pojavila u jednom prestoničkom hotelu gde je prisutnim medijskim ekipama dala odgovore na sva sporna pitanja, ali govorila i o svojim budućim planovima i projektima.

Uskoro me očekuje još jedan album i održaću veliki solistički koncert na Tašmajdanu 17.juna. Zaista sam ponosna na sebe, kada ovako slušam sa strane kao da se radi o nekoj drugoj osobi al eto publika je dala svoj sud. Moj menadžerski tim i ja već dugo razmišljamo da moju karijeru podignemo na viši nivo i došli smo na ideju da je Taš u skladu sa mojim karakterom i velike zvezde su imale tamo koncerte. Imam jaku tremu – rekla je Tea

Foto: Informer

Pogledaj galeriju

Podsetimo, prošlog vikenda u domaćim medijima odjeknula je vest da je popularna pevačica Tea Tairović privedena tokom nastupa u Švedskoj.

Kao dokaz navodnog privođenja, objavljene su i fotografije na kojima se vidi pevačica s rukama na leđima, zbog čega su se pojavile tvrdnje da ima lisice, dok iza nje stoji osoba za koju je navedeno da je policajac.

Nekoliko sati nakon što je sporna vest objavljena u medijima, Tea se oglasila iz Bugarske i poručila sledeće:

Radila sam sve što radim svakog vikenda – pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala s rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam, ni da vam se unhappy ovako obratim – rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst