Zahvaljujući hitovima koji su se izdvojili sa ovog projekta, atraktivna plavuša nije imala ni jedan slobodan dan u godinu.

Mlada folk zvijezda Tea Tairović napravila je pravi muzički bum posljednjim albumom “Balkanija” koji je vinuo u sami vrh estrade.

Zahvaljujući hitovima koji su se izdvojili sa ovog projekta, atraktivna plavuša nije imala ni jedan slobodan dan u godinu! Kao što je navikla svoju publiku da pred sami kraj godine uradi omaž svim pjesmama, Tea je i ovoga puta snimila pravi audio – vizuelni spektakl koji je večeras predstavila publici na svom Youtub kanalu.

Pored hitova sa “Balkanije”, Tairovićeva je obradila numeru “Plakala bih i bez suza”, pjevačice Suzane Jovanović i dala joj novo ruho, pa se pretpostavlja da će ova numera iz 1997. godine ponovo biti vraćena na velika vrata muzičke scene, kao što je Tea uradila i sa pjesmom “Žao mi je žao” koju je obradila pred kraj 2021.

Tea se potrudila da u devet minuta koliko traje omaž albumu “Balkanija” promijeni nekoliko outfita, a ekipa koja je radila spot spektakularno je dočarala sve ono što ovaj veliki projekat nosi sa sobom.

– Obilježili smo 2022. albumom i red je da je tako ispratimo. Ne mogu da vam se dovoljno zahvalim na svemu što sam doživjela u ovoj godini, ali mogu da vam obećam da će sljedeća godina biti luda i nezaboravna – rekla je Tea i zahvalila se saradnicima. Kako je navela, za ovaj video projekat bila je zadužena najbolja producentska kuća NN Media.

Pogledajte i poslušajte kako izgleda novogodišnji projekat Tee Tairović.(express/alo)

Originalni tekst