Jedna od najboljih pevaica narodne muzike, Sneana urii, smatra da popularnu Teu Tairovi ne moe da nazove koleginicom.

Muziko takmienje „Zvezde Granda“ ve decenijama vai za jedan od najgledanijih televizijskih formata. Gledaoci kraj malih ekrana iz subote u subotu pomno pratepredstavljanjemladih neafirmisanih pevaa, ali i nesuglasice u strunom iriji, koji je po svemu sudei najzanimljiviji segment emisije.

Foto: printscreen

I ovog vikenda muziarikoji ine stalnu postavu strunog irija i ocenjuju kandidate, uli su u raspravu nakon predstavljanja jedne takmiarke, te je pop zvezda Marija erifovi istakla da e kod nje uvek biti presudno pevanje, a ne scenski nastup. Na to se odmah nadovezao Saa Popovi, pa podsetio iri kako su 2016. godine za Teu Tairovi rekli da nije talentovana, a danas vai za veliku zvezdu:

Foto: Foto: Kristijana ai

-Setimo se kako ste 2016. godine „iskasapili“ Teu Tairovi. Evo, danas je jedna od najveih zvezda- istakaoje Popovi dokje Dragan Stojkovi Bosanac rekaoda ne preteruje, budui da ju je sluao na jednom nastupu u Bosni.

Potom je Marija navela da je Tea zvezda jer je jedina u Srbiji koja se bavi tim muzikim anrom, a zatim je Bosanac upitao ostale lanove irija da li smatraju Teu svojom koleginicom:

Foto: Informer

– Ne, to nikako ne smatramo – odbrusila mu je Sneana urii.

Supruga Miloa Bikovia podelila prve fotografije sa naslednikom: Evo kako Ivana i Vasilije uivaju u Beogradu

sledea vest

TV

Evropa je kolateralna teta amerikih interesa! Dok amerikanci naveliko trguju sa Rusima, Evropa grca zbog sankcija koje je morala da uvede! Razdor u porodici Navaljni! Da li je novac pozadina cele prie?

Live TV

Razdor u porodici Navaljni! Da li je novac pozadina cele prie?

Majka pokojnog opozicionara Alekseja Navaljnog uputila je teke rei udovici Juliji: „Ti si zla osobo, prezirem te. Nikada ga za dve godine nisi posetila“! Ove optube i razor u porodici Navaljnog su jedna od glavnih tema svih svetskih a i domaih medija. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Milorad oi pukovnik i Drago Deli, novinar i publicista.

Napadnuti srpki povratnici na KiM! Opljakana domainstva, a Srbi ponovo u strahu! im su nanjuili krv poeli su da se dele i napadaju! Otkriveni detalji o raskolu pokreta

JO TV VESTI

Originalni tekst