Tarik i Lejla Filipović u braku su gotovo 16 godina, a ovako su izgledali na snimanju reklame 2011. godine.

Poznati TV voditelj i glumac i bivša miss Hrvatske vrijede za jedan od skladnijih parova na domaćoj sceni, a svojim modnim kombinacijama svakodnevno oduševljavaju.

Na snimanju reklame za kozmetički brend Keune, kada su reklamirali proizvode za kosu pozirali su zagrljeni na motoru. Međutim, Lejlu je gotovo nemoguće prepoznati zbog natapirane kose i jake šminke.

Foto: Pixsell/Goran Stanzl

I Tarik na ovoj fotografiji izgleda dosta drugačije, a jedan od razloga je taj što je u međuvremenu imao estetski zahvat gdje je uklonio podbradak.

Također, Lejla je ove godine uradila manju estetsku promjenu na svom licu, a to su sve popularnije puder obrve. Interesantno je da Lejla ne krije kako je prije 20 godina operisala nos iz estetskih razloga.

“Nos sam operirala prije 20 godina. Nisam to napravila radi devijacije septuma nego isključivo iz estetskih razloga. Nije dirana kost, samo je prednji dio sužen i podignut”, odgovorila je Lejla.

Podsjećamo, par je ubrzo nakon vjenčanja dobio sina Armana, a Lejla iz prvog braka ima i sina Dinu kojeg je dobila sa nekadašnjim teniserom Dadom Majolijem.

Originalni tekst