Pevačica Tanja Savić (38) priznala je da je svaka njena pesma delom biografska, te da su takve i dve najnovije koje je nedavno snimila.

Tanja je priznala da je nedavno zapklakala na snimanju dok je pevala tekst za pesmu „Sine“, a da ništa manje emotivna nije bila i za numeru „Siroče“ i da u obe postoje biografski delovi vezani za njenu tešku situaciju u braku. 

Foto: ATAIMAGES

 

Na snimanju spota za drugu pesmu se i rasplakala, i to pred celom ekipom.

„Nije to ljubav, sine, kad nekog s visine poniziš, opsuješ, pa ga pomaziš, uz lažne suze izviniš, sve prošla sam to, nije to ljubav, sine, kad zaboli, da kožu skine, ogluviš od tišine, zadrhtiš od njegove blizine…“, stihovi su pomenute pesme.

– Obe pesme su nekako biografske, moram da kažem da sve moje pesme negde nose dozu biografije. Ja ako ne osetim to da sam preživela u pesmi, ne mogu da je otpevam, kao i svi umetnici. Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično, tu i te kako ima istine – rekla je Tanja za „Grand“ i dodala:

Foto: E-Stock

 

– Što se tiče pesme „Sine“, ja bih stavila još mnogo toga tu, ali pesma samo traje tri minuta, imamo to ograničenje…

Tanja je, inače, nedavno bila na zimovanju u Bugarskoj, te je boravila u jednom u ski rizortu. Društvo su joj pravili sinovi Maksim i Đorđe, za koje je jako vezana, kao i njen novi partner Muhamed Muki Bešić i prijatelji. Pravu zimsku idilu Tanja je podelila na svom Instagramu uz opis: „Vesela družina“.


Originalni tekst