Kada je Tanja Savić najavila da će novom pjesmom „Boli li“ pomjeriti granice, uopšte se nije šalila. Povratak u 2000 – te donijela je visokobudžetnim spotom za singl bržeg ritma, koji je po njenim riječima autobiografski.

Promjena imidža, ali i povratak starom dobrom muzičkom žanru doprinijeli su tome da Tanja danas dobija samo hvale za ono što je u prethodnom periodu radila.

Foto: Printscreen/Grandonline

„Kažu na mene burno reaguješ, a podle planove i dalje kuješ. A ja u ljubav ću da vjerujem, dok tebe mržnja lako truje. A onda pitaš gdje sam ti ja, koju si pustio bez pozdrava. Sad bi za oproštaj sve da mi daš, koliko si lud, ako smije da se zna?„, glase stihovi za koje mnogi misle da su posvećeni njenom bivšem suprugu Dušanu Jovanoviću zbog kog je pobjegla iz Australije i sa kojim je godinama vodila bitku za starateljstvo nad djecom.

„Ne samo da je dobar pjevač, nego je i dobar čovjek“, „Na ovakvu Tanju smo dugo čekali“, „Mene boli duša zbog tebe, želim ti puno sreće u životu“, „Gori trending“, „Otpjevana iz srca! Tanja je najiskrenija osoba na svijetu“, samo su neki od komentara na Tanjin novi singl.

I sama pjevačica nedavno je potvrdila da je pjesma autobiografska, ali nije otkrila da li je stihove posvetila bivšem mužu ili nekom drugom muškarcu.

Poslušajte „Boli li“, pa prosudite sami.

(express/grandonline)

The post Tanja Savić pjesmu posvetila bivšem: „Koliko si lud, ako smije da se zna“ appeared first on Express.

Original Article