Pjevačica i jedna od najuspješnijih zvijezda Granda, Tanja Savić uvijek je u medijima isticala da sve pjesme koje je do sada snimila nose neku priču koju je ona doživjela u privatnom životu.

Numere koje je objavila u posljednjih nekoliko godina kroz tekst prikazuju život koji je ona imala dok je bila u braku, a i spotovi su za nju posebno emotivni.

Kako je i sama rekla pjesme „Siroče“ i „Sine“ su potpuno autobiografske, a na snimanju spota za drugu pjesmu se i rasplakala nakon nekih scena.

Tanja za Grand kaže da od samog početka karijere bira pjesme sa jakim tekstom koje nose moćnu poruku, a gleda da u tekstu nađe i neki dio svog života kako bi prenijela emociju na publiku, ali i kako bi sama osetila poruku koju nosi numera.

-Obje pjesme su nekako autobiografske, moram da kažem da sve moje pjesme negdje nose dozu biografije. Ja ako ne osjetim to da sam preživjela u pjesmi, ne mogu da je otpjevam, kao i svi umjetnici. Ne mogu da pjevam nešto što ne doživljavam lično, tu i te kako ima istine – rekla je ona za Grand i dodala:

-Što se tiče pjesme „Sine“, ja bih stavila još mnogo toga tu, ali pjesma samo traje tri minuta, imamo to ograničenje.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst