Nada Topčagić nema problem da prizna da na garderobu ne rasipa novac kao njene koleginice.

Pevačica Nada Topčagić poznata je po svom specifičnom modnom ukusu, a već godinama nosi kačkete i šešire, kao i gomilu cirkona i perja koji su postali njen zaštitni znak.

Foto: ATAimages

 

Mnoge njene koleginice troše čitavo bogatstvo kako bi pokazale kako imaju novca „za bacanje“, ali Nada ne pati od toga da ima najnoviju i najskuplju garderobu i aksesoare.

Ipak, o njenim autfitima priča se svaki put kada se pojavi u medijima, a pevačica je sada otkrila gde ih kupuje.

Foto: printscreen

 

Ja se oblačim na pijaci u Bajinoj Bašti. Iskreno vam kažem, ja tamo kad pokupujem, svi iz komšiluka u Beogradu me pitaju gde sam to kupila. Tamo sam našla orginal „chanel“, tamo mnogi idu i kupuju – rekla je ona.

Evo kako će izgledati Farma 8! Sagrađeno selo od kamena i drveta kao u 14. veku! Prve slike ugledale svetlost tana!

sledeća vest

Srbija

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je!

Originalni tekst