U „Zvezdama Granda“ zaista je sve moguće, pa čak i da se do velike scene stigne „preko veze“.

Mladi takmičar izvođenjem samo jedne pjesme, „Đurđevdan“ uspio je da šokira, a potom i nasmije sve članove žirija. Ono što je sve posebno zaintrigiralo je po čijoj je preporuci Milenko Despotović uspio da stigne do prvog kruga takmičenja.

Čudnom bojom glasa, koja je okarakterisana da zvuči kao da pjeva pod dejstvom helijuma, takmičar nije uspio da se plasira u naredni krug. Međutim, sigurni smo, da će se ovaj nastup itekako komentarisati na popularnim društvenim mrežama.

Na opšte iznenađenje, dok su se Marija, Đorđe, Bosanac i Viki spremali da pritisnu panik taster, Mili je takmičaru dao glas, uz obrazloženje da ga je veoma zabavio tokom nastupa, a zatim mu se obratio.

-Ovo je najoriginalnija interpretacija u „Zvezdama Granda“ ikada! Borio sam se kao lav za tebe – rekao je Mili, a onda se povela polemika o tome kako je takmičar uspio da dođe do prvog kruga.

– Pa ko je taj žiri koji te je slušao? -pitala se Viki, a zatim je Saša objasnio o čemu je riječ.

–Nisam te pustio na audiciji, ali sam zbog intevencije jednog vašeg kolege na kraju ipak pristao. Jedan golub mi je šapnuo da rok muziku pjevaš top. Vidi sine, sj*bao si i mene i njih – rekao je Popović, što je zaintrigiralo sve članove žiriji koji su insistirali da im kreativni direktor Grand produkcije otkrije koji pjevač se založio za ovog mladog momka iz Gornjeg Milanovca, ali Saša to ipak nije želio da otkrije.

Iako je panik taster ostao upaljen do samog kraja, takmičar je dobio priliku da otpjeva i pjesmu „Divljih jagoda“ što je zabavilo sve u studiju.

Kažu da je najbolji frajer u Zvezdama Granda: Takmičar stigao bez podrške, Popović otkrio da je pravi zavodnik

–Ne valja– kratko je svoj komentar dao Đorđe David.

–Ja nisam toliko fasciniran takničarem koliko Milijem koji misli da je u kafani i da mu se ovdje ispunjavaju želje, kao da je popio malo više, on pjeva kao da si pustio ploču na 78– dodao je Bosanac, dok je Marija sve vrijeme takmičara gledala sa čuđenjem.

(Express/Grand)

The post Takmičar stigao u Zvezde Granda preko veze, Popović mu poručio: Vidi sine, sj*bao si i mene i njih appeared first on Express.

Original Article