TAKMIČAR BEOVIZIJE HITNO PREBAČEN U URGENTNI CENTAR! Stanje je ozbiljno, pitanje da li će se pojaviti večeras na sceni!

printscreen

Učesniku takmičenja “Pesma za Evroviziju 2023” Ademu Mehmedoviću naglo je pozlilo pred prvo polufinale pomenutog šou programa, koje se održava večeras, zbog čega je hitno prebačen u Urgentni centar.

Naime, kako se saznaje Ademu se slošilo, a uzrok njegovih zdravstvenih problema još uvek nije poznat, kao ni to da li će večeras izvesti numeru “Osmeh” i biti u trci za ulazak u finale na takmičenju “Pesma za Evroviziju”.

Adem je prebačen u Urgentni centar. Ne znamo šta mu se desilo. Toliko se radovao što će publika čuti njegovu pesmu i sad ovo. Šteta. Zapravo, niko ne zna koliko je ozbiljno njegovo zdravstveno stanje i da li će on večeras doći i nastupiti – rekao je dobro obavešteni izvor nakon čega se oglasio i učesnik:

Tačno je. U Urgentnom centru sam. Stanje je ozbiljno, ali ću uspeti da smognem snage, večeras da se pojavim na sceni – izjavio je Adem.

Inače, Adem Mehmedović, na takmičenje “Pesma za Evroviziju 2023” prijavio se sa pesmom “Osmeh”, a njegov nastup planiran je za prvo polufinalno veče.

Pored toga što se bavi pevanjem, Adem je i pijanista i kompozitor.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama


Originalni tekst