Za vreme emisije uživo, Džiboni je iskoristio priliku i uputio podršku svojoj koleginici Severini koja vodi borbu za starateljstvo nad sinom.

Mnoge poznate ličnosti uputile su javno podršku Severini tokom njene ponovne borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a među njima se našao i njen kolega, pevač Zlatan Stipišić Džiboni

Naime, na HTV se sinoć prenosila dodela nagrade Cesarica, a za vreme razgovora sa voditeljkom, Džiboni je iskoristio priliku i uputio reči podrške pevačici. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Znaš šta, ja ću nešto reći što me ti nisi pitala. Mali smo narod, sve se zna, ko ima šta za ručak. Tajne ne postoje. Znači, znamo, tajna nije, da je Severina dobra mama… To sam želio reći. Eto ga i treba joj tog malog dati – rekao je Džiboni.

Ovo je došlo i do Severine, koja mu se obratila putem Instagram storija.

– Hvala, Gibo moj… Podrške koje sam dobila su premoćne i pobediće svako zlo – napisala je ona. 

Podsetimo, Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu koji je povredio Zakon o parničnom postupku, pa Severina i Milan više neće imati zajedničko starateljstvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina, opet vraća ocu.


Jovana Jeremić isturila grudi! Voditeljka došla na posao bez brusa, a onda zaigrala (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst