Fudbaleri Real Madrida imaju zaista sjajnu sezonu u kojoj su obezbedili titulu prvaka Španije i igraju finale Lige šampiona, a trener Madriđana Karlo Anćeloti govorio je o tajni uspeha.

ТАЈНА УСПЕХА: Анћелоти открио шта је Реал довело до успеха

FOTO: AP/Tanjug

On je istakao da je kreativnost jedna od najvažnijih osobina ove ekipe.

 – Verujem u kreativnost igrača kada imaju loptu i ne želim da ih teram u unapred utvrđene formacije. Umesto toga, to prepuštam njihovoj individualnoj inicijativi – objasnio je italijanski trener sjane individualne role Vinisijusa, Belingema, Rodriga i drugih asova Real Madrida tokom sezone.

Rekao je da mu je drago što je tim toliko moćan psihički da može da savlada sve prepreke.

 – Najbolje osobine koje je tim pokazao ove godine su stav, fokus i timski rad. Mislim da je ovo odigralo odlučujuću ulogu u ovoj sezoni, koja se pokazala veoma dobrom, uprkos poteškoćama na početku. Možemo reći da su prednosti ovog tima kompetitivnost, ozbiljnost i sposobnost da se savladaju sve prepreke – istakao je Karlo Anćeloti.

Finale Lige šampiona je na programu 1. juna, a sastaju se upravo Real Madrid i Borusija Dortmund.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst