Slavni folker je pred sam kraj života otvoreno razgovarao sa svojim naslednicima i uz dogovor su raspodelili imovinu!

Istaknuti pevač narodne muzike, Marinko Rokvić, preminuo je 6. novembra 2021. godine u 68. godini, nakon teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Slavicu, sinove Nikolu, Marka i Daria i petoro unučadi.

Vest o njegovoj smrti teško su prihvatili mnogi, a najteže je pala, razume se, njegovim najbližima.

Kako se ranije u medijima navodilo, kada je Marinkova bolest uzela maha, on je odlučio da ne napiše testament, već je imovinu podelio na ravne časti, supruzi Slavici, sinovima Nikoli i Marku, ali i vanbračnom detetu, Dariju.

Foto: ATAIMAGES

 

– Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo – govorila je tada pevačica bliska porodici Rokvić, pa dodala:

Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

– On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode, a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio – rekao je tada pomenuti izvor za magazin Stori.


Breskvičinu pesmu nazivaju genocidnom, ona uzvraća udarac: Šiptari je napali, pevačica odbrusila: Pametnija sam!

sledeća vest

Originalni tekst