Sa suprugom Aleksandrom je u braku preko dvadeset godina, zajedno su dobili dvije ćerke Unu i Laru, ali vjenčanje Zdravka Čolića ostalo je nepoznanica, sve donedavno.

Naime, pjevač se u jednom intervjuu prisjetio tog velikog dana a dok fotografije sa tajne ceremonije nisu dostupne, Zdravkovo sjećanje na njegov svadbeni dan živo je kao i tokom tih trenutaka pa je opisao stupanje u brak sa Aleksandrom, prenosi Story.

“Nas dvoje smo se vjenčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo”, prisjetio se legendarni pjevač u jednom intervjuu za “Story” i dodao da je vjenčanje bio jedan od najljepših dana u njegovom životu.

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige”, izjavio je Zdravko jednom prilikom.

(Express/CDM)

The post Tajna čuvana decenijama: Ovako su Zdravko Čolić i njegova supruga izgledali na vjenčanju appeared first on Express.

Original Article