Arijana i Siniša Mihajlović su bili 26 godina u braku.

Siniša Mihajlović i Arijana Mihajlović Rapaćoni
Siniša Mihajlović i Arijana Mihajlović Rapaćonifoto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra nakon višegodišnje borbe sa leukemijom.

Sahrana je simbolično održana 19. decembra na dan njegove slave Sveti NIkola, a veliki broj poznatih ličnosti, sportskih radnika i ljudi koji su imali čast da sarađuju s njim proteklih decenij su došli da Mihi upute poslednji pozdrav.

Uz Sinišu je do poslednjeg daha bila njegova supruga Arijana, sa kojom je bio 26 godina u braku i sa kojom ima petoro dece – Virdžiniju, Viktoriju, Dušana, Miroslava i Nikolasa.

Siniša i Arijana su se upoznali kada je on bio na vrhuncu karijere,  a uprkos brojnim problemima ona mu nikad nije okrenula leđa. Ona je čak bila i inicijator njegovog susreta sa vanbračnim sinom.

– Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala – ispričala je ona jednom prilikom.

– Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – rekla je Arijana za italijanske medije.

Otkako su stigle tužne vesti da nas je Siniša Mihajlović napustio, Arijana često objavljuje njihove zajedničke fotografije i ispod piše emotivne redove na koje niko ne ostaje ravnodušan.


– Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć – napisala je Arijana nedavno na svom Instagram profilu.

Siniša Mihajlović i Arijana Mihajlović Rapaćoni
Siniša Mihajlović i Arijana Mihajlović Rapaćonifoto: Instagram

Svaka objava njihove zajedničke fotografije sa dirljivim opisom slama i najtvrđa srca, a najnovija objava je i te kako posebna, jer na fotografiji i Sinišina mezimica.

Naime, Arijana je objavila fotografiju Siniše i nje sa unukom koja se igra, a ispod je uputila emotivnu poruku.  

 

Siniša i Arijana Mihajlović sa unukom
Siniša i Arijana Mihajlović sa unukomfoto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

– Nikada neću zaboraviti ovaj momenat, kada si rekao da si presrećan. Ubrzo posle toga si odleteo u raj – napisala je Arijana.

Originalni tekst