Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije reprezentativnu pauzu provodi u Beogradu, gde umesto na okupljanju nacionalnog tima provodi vreme u noćnom provodu.

ТАДИЋ УХВАЋЕН У ЛУДОМ ПРОВОДУ: Док се Србија припрема за Швајцарску и Шпанију, ево шта ради бивши капитен орлова (ВИДЕО)

FOTO: Printksrin/Novosti/FSS

Dušan Tadić, svojevremeno kapiten Srbije je digao buru kada je na Evropskom prvenstvu žustro prokomentarisao odluku selektora Dragana Stojkovića da ga zameni u meču protiv Engleske, nakon toga odlučio je da se povuče iz reprezentacije. 

Međutim, fudbaler Fenerbahčea se na reprezentativnoj pauzi našao u Beogradu, gde je uhvaćen kako uživa u čarima noćnog života. Inače, Tvente i turski gigant sastali su se 3. oktobra u Ligi Evrope (meč završen rezultatom 1:1), a gol za Fener postigao je upravo Srbin. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Dušan Tadić je rekorder po broju utakmica u dresu nacionalnog tima sa 111 nastupa na kojima je postigao 23 gola. Pored toga upisao je rekord i po broju asistencija – 40. Donedavni kapiten za reprezentaciju je debitovao 2008. godine.

Inače, Srbiju 12. oktobra očekuje duel sa Švajcarskom u Leskovcu, a potom i Španijom. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst