Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je večeras nakon remija sa Danskom kako je razočaran ispadanjem sa turnira u prvoj fazi takmičenja, ali da je ponosan na svoje saigrače.

„Veliko razočaranje. Zacrtali smo cilj da se plasiramo u nokaut fazu, ali nismo uspeli. Razočarani smo, ali sam ponosan na ovu grupu momaka. Znam da im je svima bilo teško, ali svi su hteli da se žrtvuju za svoju zemlju, da daju sve od sebe. Zadovoljstvo mi je što sam deo ove grupe“, rekao je Tadić u izjavi za RTS.

„Jeste ovo neuspeh, hteli smo da prođemo dalje, ali nismo uspeli. Uvek težimo ka višem. Treba pojedinačno analizirati utakmice, videti šta je tačno nedostajalo, šta treba popraviti“, rekao je kapiten.

Tadić se zahvalio navijačima na velikoj podršci tokom turnira.

„Neverovatna podrška. Neizmerno sam zahvalan navijačima. Rekao sam saigračima pre meča da treba da igramo za ove ljude. Znamo koliko im znači, da ih usrećimo. Dugujemo im veliku zahvalnost“, rekao je Tadić.

Reprezentacija Srbije završila je učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, nakon što je u trećem kolu grupne faze takmičenja remizirala sa Danskom rezultatom 0:0 i time zazela poslednju poziciju u grupi C.

Post Views: 46

Originalni tekst