Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković otkrio je da ne podržava koncert repera Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

On je istakao da je njegova dužost da prati koje vrednosti se plasiraju deci, te je izdao naredbu nadležnim odeljenjima da analiziraju sam događaj.

Foto: Printscreen Instagram

 

Tim povodom popularni reperi su se oglasili za Informer i poručili:

Prvo nam je zabranjen nastup u Prijedoru, a sad i Banjaluka. Mogu da nam zabrane javni nastup ali privatna veselja ne. Problem je što smo trebali da nastupimo javno pred nekoliko hiljada ljudi na bazenima, a sada ćemo morati po klubovima privatno da radimo. Komentar je da nemam komentar, svi se nešto kače na mene, svi se gasiraju, skupljaju poene preko mojih leđa – rekao je Desingerica pa dodao da će se posvetiti politici u budućem periodu:

Ja kad uđem u politiku to će skandal da bude, haos. Verujte mi ja ću se kandidovati, ne za presedničke već parlamentarne izbore. Siguran sam da ću skupiti brdo glasova – rekao je Dragomir za naš portal. 

Foto: Youtube printscreen/HYPE TV

 

Podsetimo, Draško Stanivuković jutros se oglasio na društvenim mrežama i rekao kako ne podržava dolazak i nastup Desingerice i Pljugice u gradu čiji je on gradonačelnik.

– Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom “Desingerica i Pljugica”. U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka – istakao je on.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst