Čeda Čvorak široj javnosti je postao poznat tek sa grupom Luna koja je obeležila muzičku pop scenu devedesetih godina. Karijera ovog kompozitora i tekstopisca počela je mnogo ranije.

UDARALI GA PALICOM, PEVAČ DOBIO BATINE! Šok vest u JUTARNJEM – Vladu iz Magla benda tukli (VIDEO)

UDARALI GA PALICOM, PEVAČ DOBIO BATINE! Šok vest u JUTARNJEM - Vladu iz Magla benda tukli (VIDEO)

NAŠ POZNATI PEVAČ POSTAO OTAC! Prva slika bebe iz PORODILIŠTA – Gazda Paja DOBIO JE SINA i dao mu ime sa JAKIM ZNAČENJEM! (FOTO)

NAŠ POZNATI PEVAČ POSTAO OTAC! Prva slika bebe iz PORODILIŠTA - Gazda Paja DOBIO JE SINA i dao mu ime sa JAKIM ZNAČENJEM! (FOTO)


UDARALI GA PALICOM, PEVAČ DOBIO BATINE! Šok vest u JUTARNJEM - Vladu iz Magla benda tukli (VIDEO)


UDARALI GA PALICOM, PEVAČ DOBIO BATINE! Šok vest u JUTARNJEM – Vladu iz Magla benda tukli (VIDEO)

sledeća vest

U svojoj knjizi poznati muzičar napravio je osvrt na svoj život, pa je tako opisao i mnoge anegdote između ostalog i kako je dobio čuveni nadimak.

Youtube printscreeen/ TVKopernikus

Taj nadimak sam dobio u vreme kada smo stanovali u školskoj zgradi u Novom Selu. U jednom delu školskog dvorišta moj otac je trenirao omladimsku ekipu u odbojci za opštinsko takmičenje. Igrom slučaja im je nedostajao član, pa su me, forme radi, ubacili u ćošak terena. Nakon uspešnog vraćanja jedne lopte, jedan omladinac je rekao: "Vidi ti malog Čvorka kako vrati loptu." tako postadoh i ostadoh Čvorak. Kasnije su i drugi prihvatali nadimak Čvorak kao sastavni deo mog imena, kako privatnog tako i estradnog – napisao je Čeda Čvorak.

Inače, pravo ime muzičara je Čedomir Rajačić.

TRAGEDIJA U PORODICI NAŠEG PEVAČA! Folker slomljen zbog smrti NAJBLIŽEG – Želim samo da ga pozovem i PITAM… TUGA

TRAGEDIJA U PORODICI NAŠEG PEVAČA! Folker slomljen zbog smrti NAJBLIŽEG - Želim samo da ga pozovem i PITAM... TUGA

PEVAČ OPERISAO NOS! Pamtite ga sa VELIKIM, a sada je maleni i PRĆAV – objavio sliku TRANSFORMACIJE, AU! Drastična razlika (FOTO)

PEVAČ OPERISAO NOS! Pamtite ga sa VELIKIM, a sada je maleni i PRĆAV - objavio sliku TRANSFORMACIJE, AU! Drastična razlika (FOTO)

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article