Sportski menadžer vezu sa 29-godišnjom glumicom – za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog, a koju je on navodno dobio s glumicom Gordanom Bjelicom, poznatom po ulozi Bebe u seriji “Srećni ljudi” – započeo je u poslednjim danima decembra.

printscreen

 

Prema navodima našeg izvora, njih dvoje su se upoznali posredstvom zajedničkih prijatelja.

Njih dvoje se nisu poznavali odranije, vezi su kumovali zajednički prijatelji. Upoznali su se pred sam doček 2023. Varnice između njih su sevnule na prvu. Tu su razmenili kontakte, pa su nastavili da se dopisuju. Ubrzo su se opet videli i smuvali, a zajedno su dočekali i Novu godinu. Oni su rešili da neće da se kriju, ali ni da pričaju da su zajedno. Pre nekoliko dana su se dogovorili da zajedno negde otputuju i da se tako još bolje upoznaju i zbliže jedno s drugim. Ljubav cveta, imaju dosta zajedničkih interesovanja. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko srećnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put posle razvoda od Severine, koji je baš teško podneo – završava izvor za Kurir.

printscreen instagram

 

Kako bismo čuli komentare glavnih aktera naše priče, kontaktirali smo i s Igorom i s Teodorom, ali nam se oni nisu javljali na pozive. 

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst