“Seksi senjorita” otkrila nam je da nema momka, a na pitanje da li joj se javlja neki bivši momak iskreno je odgovorila:

ATAIMAGES

Milica Pavlović otvoreno o bivšim momcima…

– Mnogi moji bivši sada imaju devojke, tako da ne očekujem poruke i čestitke od njih. Kad postanu bivši, posle mene mogu da imaju 55 devojaka, ne zanimaju me. Oni će za mene ostati bivši – priča pevačica i dodaje da nijednom muškarcu nije pružala novu priliku:

– Čekajte da razmislim… Nisam, ali svako od njih bi opet bio sa mnom. Tvrdim to!

Svako od njih bi opet bio sa mnom, tvrdim to, ali meni muškarac sada ne treba, dovoljna sam sama sebi. Za Dan zaljubljenih idem sama na planinu- priča Milica Pavlović

ATAIMAGES

Oduševila publiku… Milica Pavlović

Opustila se


Milica otkriva da posle raskida sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom Niše Saveljića, nije emotivno ispunjena i napominje da joj dečko nije ni potreban!

– Ovakva žena može da fali nekom muškarcu. S druge strane, meni muškarac sada ne treba, dovoljna sam sama sebi – samouvereno priča pevačica i otkriva da će i Dan zaljubljenih provesti sama:

– Posle koncerta častiću sebe putovanjem. Za Dan zaljubljenih idem sama na planinu, taman da nabacim još koje kilo.

Koncert sam posvetila

pokojnoj babi i dedi

Milica je prvi solistički koncert u karijeri posvetila pokojnoj babi Radi i dedi Vladimiru, koji su je odgajili:

– Posvetila sam im koncert jer sam ovde samo zahvaljujući njima… Od porodice na koncertu su bile tetka i maćeha, čestitale su mi. Tata nije mogao da dođe jer je polomio ruku u Švajcarskoj.

Kučketina sam, priznajem

Kad sam blokirala neke kolege na Instagramu, rekli su mi da sam prava kučketina! To sam i sama priznala – Milica Pavlović

Milica priznaje da se tokom priprema za koncert ubucila:

– Ugojila sam se šest kilograma za četiri meseca. Bila sam koncentrisana isključivo na pripreme za koncert, a na sam dan nastupa, kada sam stala na vagu, umalo me šlog nije strefio. Bilo mi je teško da igram jer mi je sva garderoba bila pretesna. U poslednjem trenutku sam morala da prepravljam odevne kombinacije.

ATAIMAGES

Napravila lom… Milica

Ko priznaje…


Milica priznaje da se ponekad ponaša kao “kučketina”, kako će nazvati i svoj novi album, koji će objaviti pred koncert u beogradskoj Areni.

– Kad sam letos blokirala neke kolege na društvenim mrežama, rekli su mi da sam prava kučketina! To sam i sama priznala, a potom sam mnoge odblokirala i ne znam zašto mi je to toliko zamereno. Rekla sam tada svima da su mogli privatnu poruku da mi pošalju, a ne da pričaju okolo o meni jer je u muzičkoj industriji to nedopustivo – završava priču Pavlovićeva.

 

Miljanina sestra traži

2.000 dinara za izjavu

Na Miličinom koncertu u Nišu bila je Ana Kulić, najmlađa sestra Miljane Kulić. Ona je od novinara tražila 2.000 dinara kako bi komentarisala sestrino učešće u rijalitiju! A kad je shvatila da do novca neće doći, počela je da vređa novinare.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst