Pevačicina svekrva došla je iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi provela vreme sa sinom i snajom.

Tanja Savić već skoro dve godine uživa u romansi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Da ljubav između njih dvoje cveta, dokazuje i činjenica da je Mukijeva majka u potpunosti prihvatila snajku, pa je tako nedavno došla iz Amerike kako bi provela neko vreme sa sinom i Tanjom.

Foto: ATAIMAGES

 

– Mukijeva mama se baš lepo slaže sa Tanjom. Iako u početku nije bila za tu vezu, ona je promenila mišljenje o njoj kad su se i upoznale krajem prošle godine u Americi, kad je Tanja tamo imala turneju. Iako je bila rezervisana neko vreme, sada je potpuno drugačija situacija između njih dve. Tako je ona nedavno prihvatila Tanjin poziv da dođe u Srbiju i bude njena gošća, što je ona i prihvatila. Išla je sa njima svuda, a čak je jedan dan došla i na snimanje Tanjinog novog spota. Krila se u bekstejdžu i da je kamere slučajno ne bi snimile, ali je uživala. Sa njom je sve vreme bio i sin, ali i jedan od Tanjinih naslednika – priča izvor Kurira, pa nastavlja:

Foto: printscreen/Instagram

 

– Tanja je sad konačno završila sve obaveze pred izlazak novog albuma. Snimila je spotove, pa je rešila da sa Mukijem, svojom sestrom i decom ode na odmor. Trenutno su u Dubaiju, uživaju. Vidi se da su srećni i zadovoljni. Sve je objavila i na Instagramu. Biće tamo nekoliko dana, a posle toga se vraćaju, kako bi se ona posvetila promociji novog albuma – završava sagovornik.

sledeća vest

Originalni tekst